top of page
Nosaltres +

UNA BOTIGA AMB CALIU

Da Mario és la botiga de pasta fresca del barri, on els clients de sempre i els nouvinguts es senten com a casa. El nostre equip de venda amb més de 20 anys d’experiència  s’ocupa de donar el millor tracte possible i de recomanar els productes idonis per cada client. Ens encanta donar un tracte proper i, sobretot, personalitzat. Pregunta’ns el que necessitis! T’oferirem la millor opció per tu!

ELS INICIS

En Mario, fundador de la botiga i un gran amant de la bona cuina, va iniciar la seva activitat seguint les receptes familiars. Cada viatge que feia a Sardenya li servia d’inspiració per crear les seves pròpies receptes, plenes de tradició familiar i sabors únics.

Va començar al 1991,amb la esperança de poder introduir a la seva ciutat noves formes de menjar i gaudir de la pasta. Al principi no va ser gens fàcil però gràcies a la confiança del nostres clients, hem aconseguit el nostre objectiu i hem superat les nostres expectatives inicials.

IMG_1243.jpg

ANEM CREIXENT POC A POC

Fa dos anys, vam poder fer un petit salt i muntar un nou obrador. L’espai que teníem a la botiga se’ns havia quedat petit i necessitàvem donar un pas endavant. Actualment tenim tota la producció a Castellar del Vallès. A unes instal·lacions privilegiades que ens han permès incrementar el volum de la producció sense perdre qualitat en el producte i, sobretot, sense abandonar l’estil de producció artesanal que tant ens agrada. Tenim molt més espai i unes condicions de treball òptimes.

Gràcies a l’espai addicional també vam introduir noves tècniques d’envasat natural per tal de seguir evitant l’ús de conservants als nostres productes.

INGREDIENTS NATURALS I DE PROXIMITAT

Tenim un gran compromís amb el medi ambient i intentem ser cada vegada més sostenibles.

Seleccionem productes de la millor qualitat per elaborar les nostres receptes. Cada setmana ens donem un passeig pels mercats per aconseguir els millors ingredients de proximitat.

Donem molta importància a les propietats naturals dels ingredients per proporcionar-vos un producte saludable, nutritiu i deliciós.

IMG_0431.jpg

ENS AGRADA INNOVAR

Evidentment, tots els nostres productes estan basats en la cuina italiana, però a en Mario sempre li ha agradat posar el seu gra de sorra i innovar en algun sentit. Crea farcits amb productes de proximitat, afegeix un ingredient extra a una recepta tradicional o juga amb la combinació d’ingredients per obtenir resultats que ens diferenciïn de la competència.

La nova generació ja està formant part de Da Mario i això es veu reflectit en la creació de noves línies de productes enfocades a altres tipus de dietes i en les noves formes de promocionar-nos a través de les xarxes socials.

bottom of page